Nu ook bij BuutenAf

Eat, Drink & Paint 

Iedereen kan schilderen...

Maak stap voor stap jouw eigen schilderij met vriendinnen, een bedrijfsuitje met collega's, of een vrijgezellenfeestje, gezellig met wat wijntjes en hapjes en je bent verzekerd van een geslaagd "creatief" avondje uit...

Fernanda & Miranda halen de Picasso in jou naar boven.

Zij geven schilder workshops bijv. Dikke Dames, Herten, Vosjes,  Kippen, Koeien een VW Busje... er zit vast een leuk schilderij voor je bij er is inspiratie genoeg. En of je nu ervaring hebt of juist helemaal niet, zij begeleiden jullie stap voor stap met de vele voorbeelden. Maak er een uniek schilderij van, door zelf onderdelen toe te voegen (taartjes, glazen, flesje wijn of teksten) of die juist weg te laten... Uiteindelijk gaan jullie na een gezellige avond met een leuk zelfgemaakt kunstwerk naar huis, op canvasdoek,  houten panelen of op een mooie serveer/hapjesplank.

Kijk voor de voorbeelden en meer informatie op de website www.eatdrinkpaint.nl 

eatdrinkpaint IMG_20181104_192225_428 - kopie (2) 

Data bij Buuten Af:

Vrijdag 22 maart    =VOL=

Vrijdag 10 mei  =VOL=

Tekenen & Schilderen

Vind jij het ook zo leuk om te tekenen en/of te schilderen maar komt het er niet (meer) van?

Te druk, geen ruimte, geen inspiratie.....kom dan de 2e donderdag van de maand naar Buutenaf om gezellig met anderen te tekenen en schilderen. Het is geen cursus of les maar toch leer je van elkaar en inspireer je elkaar, en het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt! Het gaat er vooral om dat je (weer) lekker bezig bent!

De volgende keer is donderdag 9 mei.

We beginnen om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 21.30 uur en het kost per keer €5,00 

Als je vantevoren belt dat je meedoet zorg ik dat er koffie of thee met iets lekkers klaar staat!

 

 

In principe gebruik je je eigen spullen, maar wil je een keer iets anders uitproberen dan heb ik allerlei materiaal liggen die je daarvoor kunt gebruiken.