XXL BREIEN

Met superzachte lontwol maak je in èèn avond zo`n prachtig plaid!


Met zuiver Merino wol, maak je de mooiste woonplaids en dekens. Heerlijk warm om onder te kruipen en mee op de bank te hangen, maar ook sfeervol als accessoire op je bed, stoel of vloer. De plaids hebben een robuuste, landelijke uitstraling. Deze 100% Merino wol komt van het Merino schaap en wordt geproduceerd in de EU door een gecertificeerd bedrijf. Dat houdt in dat de wol op diervriendelijke manier wordt vervaardigd en mulesing-free is.

OIP (1)  OIP 

20201008_084317

Het plaid wordt 100 cm x 150 cm en wordt met de handen gebreid dus zonder naalden!

Dus ook goed te doen als je nog nooit gebreid hebt!

HIER kun je een keuze maken uit de verschillende kleuren:

Deze wol is een natuurproduct, daardoor kan de kleur op de foto afwijken van de werkelijke kleur. De foto is een indicatie

De prijs voor deze workshop is € 85,00 en i.v.m. de inkoop is aanmelding bindend.

Data: op aanvraag

 

Wil je met eigen groep vanaf 4 pers een andere datum of tijd afspreken kijk dan HIERvoor de mogelijkheden.


Extra info:

Lontwol kan voorzichtig gewassen worden op een koud wolprogramma en de laagste centrifugestand. De kans bestaat dan wel dat de wol vervilt, dit is op eigen risico! Iedere wasmachine is anders en ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade aan je plaid.

Lontwol is een natuurproduct en kan pluizen. Pluisjes kun je voorzichtig lostrekken of afknippen. Als je het pluizen wilt verminderen dan is het mogelijk om het plaid lichtjes te vilten. Doe dit door het plaid een klein beetje vochtig te sprayen met een plantenspuit om vervolgens een korte tijd in de droger te laten draaien. Let op! Absoluut niet langer dan 3 minuten! Ook dit is geheel op eigen risico!!